Dakbeplating

Dakbeplating gaat niet eeuwig mee. Eens in de zoveel jaar heeft uw dak nieuwe beplating nodig. Ligt er een asbestdak op uw stal of bedrijfshal (golfplaten of dakleien)? U bent wettelijk verplicht om uw asbestdak te verwijderen vóór 2024 Рof eerder, als uw asbestplaten/asbestleien beschadigd zijn. Sijben Dakbeplating kan uw dak professioneel vervangen en vernieuwen.

Duurzame dakbeplating

Sijben Dakbeplating is specialist in dakbeplating. Wij werken met hoogwaardige producten van de beste kwaliteit. Ze zien er mooi uit, hebben uitstekende kwaliteiten en gaan lang mee.

Aluminium profielgoten

Als u wilt, kunnen wij uw dakbeplating laten completeren met aluminium profielgoten. Ook hiervoor zullen wij alles in orde maken; van levering tot montage.

Totale renovatie

Misschien is het raadzaam om naast de dakbeplating ook meteen de gevelbeplating  van uw stal te vernieuwen. Het is ook mogelijk dat er een kleine staalconstructie nodig is bij uw dakrenovatie. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

dakbeplating Voor stallen en bedrijfshallen

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit boerenbedrijven. Maar alle bedrijven zijn van harte welkom. Sijben Dakbeplating werkt in heel Nederland.